چای، سرکه و عسل نوشیدنی درمانگر

سرکه سیب یک درمان طبیعی برای بیماری های متفاوتی از جمله برطرف کردن شوره سر، براق کننده مو ، کاهش دهنده وزن، درمان کننده سوزش سردل و... به حساب می آید. عسل نیز ماده اصلی برای درمان بیماری ها وضدباکتری عالی برای درمان زخم هاست. عسل با بی خوابی و سوءهاضمه مقابله و قلب را تقویت می کند و در حفظ وزن موثر است. و چای این نوشیدنی سرشار از آنتی اکسیدان و خواص دارویی متعدد است، مخلوطی از این سه ماده یعنی یک فنجان چای ، دو قاشق مرباخوری سرکه سیب و دو قاشق مرباخوری عسل، یک نوشیدنی پرفایده به حساب می آید.
*کاهش وزن؛ ۲ قاشق غذاخوری از این چای را با هر وعده غذایی مصرف کنید تا حدود ۵ کیلوگرم در ماه کاهش وزن پیدا کنید.
*آلرژی ها، مصرف روزی یک فنجان از این چای، از حساسیت به گرده افشانی گیاهان جلوگیری می کند.
*ریزش مو؛ مصرف این چای باعث رشد موهای جدید می شود.
*یبوست: مصرف روزی یک فنجان از این چای یبوست را رفع می کند.
*فشار خون بالا؛ این چای فشار خون را منظم می کند.
*حافظه؛ مصرف روزی سه لیوان از این چای حافظه را تقویت و قدرت و کارآیی آن را افزایش می دهد.
*واریس؛ صبح و عصر، کمی از چای بدون عسل را به ناحیه واریس بمالید تا به درمان آن کمک کند.

۷ نوع چای گیاهی
مدت زمان طولانی است که مصرف چای گیاهی با سلامت ارتباط داده شده است. به گزارش «هلث نیوز» مصرف چای گیاهی که پیش از این به مشرق زمین محدود شده بود در سراسر جهان مورد استفاده قرار می گیرد و خاصیت درمانی نیز دارد. این روزها، پزشکان گنجاندن چای گیاهی به رژیم غذایی روزانه را توصیه می کنند. پس از آب، چای گیاهی پرمصرف ترین نوشیدنی در سراسر جهان به حساب می آید. در این مطلب به چند چای اشاره خواهیم کرد که خواندن آن مفید است.

۱ - بادرنجبویه: اضطراب و حالت بی قراری را کاهش می دهد. این گیاه افسردگی، حالت عصبی و تنش را نیز درمان می کند برای خواب سالم، یک فنجان چای بادرنجبویه را با یک قاشق غذاخوری برگ دم کرده در یک لیوان آب جوش قبل ازخواب بخورید.
۲ - مریم گلی؛ این چای عرق کردن هنگام خواب را از بین می برد و در نتیجه خواب راحتی ایجاد می کند. ۴ قاشق غذاخوری مریم گلی خشک را در یک لیوان آب جوش بریزید و در آن را ببندید و بگذارید به مدت ۴ ساعت و یا بیشتر بماند. سپس چای را صاف کنید و بخورید.
۳ - آویشن: چای آویشن سرفه و برونشیت را کاهش می دهد برای آرام کردن برونشیت به کار می رود. برای هر یک لیوان آب جوش ۲ قاشق مرباخوری آویشن را به مدت ۱۰ دقیقه دم و روزی ۳ بار مصرف کنید.
۴ - رزماری: این گیاه نه تنها در پخت مرغ مورد استفاده قرار می گیرد بلکه چند نوع سردرد عصبی را نیز از بین می برد. از آن جا که رزماری رگ های خونی را گشاد نگه می دارد مانع سردرد می شود. برای تهیه چای یک قاشق مرباخوری رزماری خشک را به هر یک لیوان آب جوش اضافه کنید.
۵ - بابونه؛ این چای نوشیدنی آرام بخشی است. مصرف روزی سه فنجان آن سوءهاضمه، ناراحتی روده تحریک پذیر و التهاب روده ای را کاهش می دهد. برای هر یک لیوان آب جوش، یک قاشق غذاخوری گل این گیاه را استفاده کنید، برای برطرف کردن ناراحتی حاد این چای را به مدت ۲ ماه و یا بیشتر مصرف کنید.
۶ - نعناع: تازه و یا خشک، چای نعناع بهترین روش تسکین سوءهاضمه، نفخ و جلوگیری از حالت تهوع است. این گیاه حاوی «Menthol» است که به سیستم گوارشی در هضم غذا کمک می کند. برای هر یک لیوان آب جوش یک قاشق غذاخوری برگ نعناع استفاده کنید.
۷ - گل ساعتی: گل و برگ این گیاه حاوی ماده ای با خاصیت مسکن ملایم ویژه ای می باشد. مصرف این گیاه به عنوان بهترین درمان بی خوابی اگر با اضطراب نیز همراه باشد توصیه می شود یک قاشق مرباخوری آن را برای هر یک لیوان آب جوش استفاده کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد